materiale-legatorie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

0724 044 080
contact@materiale-legatorie.ro

Cosul dvs. este gol

Panoul de administrare Specificatii WEBESHOP Prima pagina Prezentare magazin online
Catalog


Pentru a putea adauga produsele in cosul de cumparaturi, este necesar sa va autentificati in magazin, apasand butonul de Autentificare din dreapta sus.Ce este Balacron-ul?


 

Imitație de piele, tip PVC pe suport de hârtie. Este un material bine cunoscut și folosit pentru lucrări de legătorie precum: cărți, agende, albume, meniuri, articole de papetărie, ambalaje de lux etc.

Firma Balacron International BV din Olanda, avândpeste 90 de ani de activitate, produce și oferă materiale Balacron într-un design mereu actualizat, cu o gamă extinsă de culori, presaje (embossing) și finisaje.

 

Flexibilitatea materialului îl face adecvat pentru diverse operații și tehnici de legătorie atât automate, cât și manuale, precum: inscripționare folio, serigrafie, gravare etc. Firma Balacron și materialele produse sunt certificate FSC®.

Materialele Balacron prezentate pe site-ul nostru sunt disponibile într-o gamă de peste 600 sortimente (calități) fiind grupate în colecțiile:


Heritage, Spectrum, Atelier (Balacron) și Textile (Balatex).


» Imitatie piele pe suport hartie

» Imitatie piele pe suport hartie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
spacer
  • Informatii
  • Despre noi
  • Zona clienti
  • Contact
anpc-sal

SOL
Website detinut de MARIA PAPER LEGATORIE S.R.L., CIF: RO46870643, Reg.Com: J40/18611/2022