materiale-legatorie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

0724 044 080
contact@materiale-legatorie.ro

Cosul dvs. este gol

Panoul de administrare Specificatii WEBESHOP Prima pagina Prezentare magazin online
Catalog


Pentru a putea adauga produsele in cosul de cumparaturi, este necesar sa va autentificati in magazin, apasand butonul de Autentificare din dreapta sus.Confirmarea comenzii


Prin lansarea unei comenzi (e-mail sau telefon) pe site-ul https://materiale-legatorie.ro/, Cumpărătorul este de acord cu modalitatea de comunicare (telefonică, prin chat sau prin e-mail) prin intermediul căreia Vânzătorul își desfășoară operațiunile comerciale.


Notificarea automată pe care o primește Cumpărătorul, de îndată ce efectuează Comanda online, are rol preliminar-informativ și nu reprezintă acceptarea de facto a Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) și stabilește punctul de plecare al relațiilor contractuale asumate volitiv de Vânzător și Cumpărător.


Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a schimba cantitatea Bunurilor din Comandă. În această situație, va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii.


În cazul în care Vânzătorul și-a dat acordul pentru comandă, a confirmat-o, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată în momentul în care există o confirmare verbală (prin telefon) sau electronică (prin e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător și se comunică acestuia timpii de execuție a comenzii și de livrare a produselor.


În cazul în care unul dintre Bunurile comandate nu este disponibil, Vânzătorul se angajează să comunice Cumpărătorului acest lucru prin intermediul poștei electronice într-un interval de cel mult 3 zile de la plasarea Comenzii pe Site.


În niciun moment, o comandă ce nu este confirmată de către Vânzător nu va fi considerată ca având valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii se va face prin telefon sau prin e-mail.


Modalități de livrare

Livrarea comenzilor de pe https://materiale-legatorie.ro/ se efectuează prin firmele de curierat rapid: Fan Curier, Nemo Express sau alte firme la cerere (cu comandă de ridicare efectuată de către destinatar).


Livrarea produselor

Coletele sunt livrate și ambalate de către S.C. Maria Paper Legatorie S.R.L. Produsele vor fi livrate fie cu plata ramburs la livrare fie cu plata prin OP confirmat de bancă înainte de livrarea efectivă.


La primirea coletului Cumpărătorul este rugat să verifice integritatea ambalajului. Dacă coletul prezintă urme de deschidere refuzați primirea acestuia. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul coletului se fac în momentul livrării/recepției pe AWB sau printr-un proces verbal de constatare. Orice reclamații ulterioare cu privire cantitatea, calitatea, condițiile tehnice de livrare etc. vor fi considerate lipsite de temei legal și nule de drept.


Societatea S.C. MARIA PAPER LEGATORIE S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza Comenzi sau de a refuza livrări pentru Comenzi plasate de un eventual Client/Cumpărător cu care au existat litigii comerciale, inclusiv întârzieri la plată sau neplata unor mărfuri livrate.


Costuri de Livrare

Factura emisă nu conține costul transportului, acesta fiind suportat de către clienți prin plată directă către firmele de curierat prestatoare de servicii.

Costurile de livrare nu se aplică în cazul în care clientul alege să ridice produsele direct de la sediul/depozitul S.C. Maria Paper Legatorie S.R.L.


Situatii Speciale

Durata estimată de livrare poate fi accidental prelungită prin apariția unor factori perturbatori independenți de voința noastră sau a societății de curierat cum ar fi: condiții meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere, cazuri de forta majora etc. În astfel de situații, S.C. Maria Paper Legatorie S.R.L. se consideră exonerată de orice responsabilitate.


spacer
  • Informatii
  • Despre noi
  • Zona clienti
  • Contact
anpc-sal

SOL
Website detinut de MARIA PAPER LEGATORIE S.R.L., CIF: RO46870643, Reg.Com: J40/18611/2022